top of page
  • Thomas Eckhoff

Våkne her - for å bruke dagen på foto


Som i en drøm.. Våkne i havgapet på vakre Håholmen havstuer og vite at det eneste jeg skal gjøre idag er å fotografere. Det var litt ruskevær inatt, og det har lagt seg et nydelig hvitt teppe over Håholmen. Rakk å ta dette bilde av rorbua Consulatet før deilig frokost og kaffe på Ytterbrygga. I rå og vill kystnatur på Mørekysten skifter lyset hele tiden, og det samme motivet kan gi så mange forskjellige uttrykk. Her står hegren i fjæra på utkikk etter et raskt måltid, mens havørna sitter på holmen ved siden av og skuer håpefullt utover det ramsalte Atlanterhavet. Plutselig ser du at ørna har fått øye på noe interessant i sjøen, den lener seg først litt frem, så letter den på mektige vinger. Kommer man seg ut med liten båt, kan man være så heldig å få den nær nok til et bilde. De er sky, så her gjelder det å være tålmodig. Imorgen har værstyrer Harald Kalvøy ordnet det så jeg får være med "ørnehvisker" Jeremy ut, en britisk marinbiolog som har hoppet av fra storbyens jag og mas for å dedikere livet til en tilværelse i den nesten uberørte naturen du finner her. Han har etablert et godt forhold til noen av ørnene her ute, og jeg gleder meg veldig til turen med Jeremy. Men først skal holmen utforskes med kamera etter frokost.

Velkommen til Fotoworkshop på Håholmen 19-21 februar 2016

I samarbeid med Classicnorway og Interfoto Norge

Kurset ledes av Thomas B. Eckhoff som har 30 års fartstid som profesjonell fotograf, og har stor spennvidde i kunnskap og erfaringer.

Interfoto stiller med mange spennende godbiter for utprøving for kursdeltagere. De har også lovet å komme med gode tilbud på utstyr eksklusivt for deltagerne.

Påmelding og mer info: Klikk her

19 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page