top of page
Bli kjent med fotoutstyret og lær de smarte knepene av en proff.

Thomas B Eckhoff vil, i samarbeid med Classic Norway Hotels og Interfoto, arrangere en serie med foto workshoper i år. Her vil du lære mer om hvilke muligheter som ligger i moderne digitale kameraer, ofte mye mer enn du er klar over, og samtidig få enn innføring om spesielle fototeknikker i temaer som natur, dyreliv, landskap, natt og nordlys.

Vi har satt sammen et komplett program med kurs, overnatting og måltider, slik at kursdeltagerne kan fokusere på det faglige og sosiale innholdet. Å møte andre med felles interesse for å dele og utveksle erfaringer, er en viktig del av workshopen.

Kurset ledes av Thomas B. Eckhoff som har 30 års erfaring som fotograf og har en stor spennvidde i kunnskap og erfaringer. Classic Norway Hotels har moderne hotell, havstuer og autentiske rorbuer i noen av de vakreste delene av Norge der du kan miste pusten av naturopplevelsene rett utenfor døren. Interfoto er Norges mest velassorterte totalleverandør av profesjonelt fotoutstyr og vil være en viktig støttefunksjon når det gjelder spesialtilbud på fotoutstyr for kursdeltagerne, samt tilgang til å få «kjenne på» og testet ut forskjellig utstyr i løpet av workshopen.

 

HVORFOR HÅHOLMEN?

Håholmen har en beliggenhet som er helt unik, og etter en båttur på kun 10. minutter befinner man seg i et landskap som bobler over av spennende motiv. Vi har også tilgang til båt, slik at vi kommer tettere på dyrelivet. Håholmen Havstuer med sin gamle og sjarmerende bygningsmasse setter en ramme for vår workshop som er helt perfekt. I tillegg ligger det ikke mer enn 40. min. fra Molde Lufthavn.

 

PROGRAM Klikk her

 

BEHERSKE KAMERAET

Formålet med kurset, er at du skal bli en bedre fotograf. Hvem kan vel lære deg det bedre enn den profesjonelle fotografen som har samlet erfaringer helt fra han bygget mørkerom på gutterommet for 35 år siden. Han har vært med på en rivende utvikling siden den gang, og flyttet mørkerommet inn i datamaskinen ca. år 2000. Det gir en samlet kompetanse som er helt unik. 20 år med film og fremkalling, og 15 år med datamaskin som mørkerom. Les mer…

 

OBS!

Ta med varme klær for vintervær. Ta med eget fotoutstyr, helst DSLR med de objektivene du liker best. Lurt å både ha med vidvinkel og tele. Interfoto har sendt med ekstreme teler og vidvinkler som du får prøve på Håholmen. Om du ikke har eget stativ, har vi med et par ekstra som du kan prøve/låne. PC/MAC. Om du ikke har Adobe lightroom på maskinen din, foreslår jeg at dere laster ned gratis prøveversjon fra Adobes hjemmesider før du reiser. Den virker i 30 dager.

 

 

PRIS / PÅMELDING

Kurset er «All Inclusive» og inneholder overnatting fra fredag til søndag på Håholmen Havstuer, båt T/R fra Atlanterhavsveien til Håholmen (10.min.), alle måltider til og med lunsj på søndag. Drikkevarer er ikke inkludert.

Pris pr. deltager kr. 5.900,-

Påmeldingsfrist : 1. uke før oppstart

Påmeldingsavgift : 1.000,- kr. (Faktura på e-mail). Resten av kursavgiften betales på Håholmen Havstuer ved utsjekk.

 

 

 

TRANSPORT

For de som kommer med fly anbefaler vi Norwegian sin rute fra Oslo til Molde med avgang fra OSL kl. 16.00 og med ankomst Molde Lufthavn kl. 17.00. Vi kan være behjelpelig med felles transport fra Molde til Håholmen T/R med minibuss til kr. 450,- pr. person.

 

KONTAKT

Har du spørsmål om det faglige innholdet i kurset, kontakt kursleder Thomas B. Eckhoff – Mobil 911 91 454 – thomas@thomaseckhoff.no

 

Vil du vite mer om oppholdet på Håholmen, transport etc., kontakt værbestyrer Harald A. Kalvøy – Mobil: 907 56 403 – harald@haholmen.no

 

For å holde en høy kvalitet på kurset, har vi bestemt oss for maks 12 deltagere.  

bottom of page