top of page
  • Thomas Eckhoff

Atlanterhavsveien


Reisen. Jeg har alltid hatt dragningen i meg. Ut og oppleve eventyret. Sette seg på et fly og oppleve steder jeg aldri har sett. Møte mennesker jeg aldri har truffet. Jeg har reist mye rundt i verden på oppdrag, sett så mye bortenfor horisonten. Skulle tro man ble mett. Man blir aldri mett. Tidligere ville jeg nesten ikke sette meg på et fly om det ikke gikk sydover. Det var varmere strøk som hadde den største dragningen på meg, med sine kritthvite strender og eksotiske natur. Nå er det vinteren her i nord som lokker mest, helst litt utenfor sesong. Fjellene. Havet. Naturen. Bildene du kan få når menneskene ikke er i bildet, når snøen laver ned, eller når dyp blå stjernehimmel lyses opp av dansende nordlys. Eller som her, i bildet jeg tok på Atlanterhavsveienveien fra flyplassen i Molde til Håholmen havstuer. Kun en bil som trosser naturkreftene på Storseisundbrua i stiv kuling med storm i kastene. Bølger som slår over bruene. Egentlig bare en transportetappe for mange, ikke det egentlige målet. Men for den som stopper opp, orker å gå ut av den komfortable bilen og kjenne vinden truer med å rive en overende. Tar seg tid til å sanse, se og oppleve. Den får et rikere liv - større opplevelser. Og bedre bilder.

Vil du bli en bedre fotograf?

Bli med på Fotoworkshop på Håholmen 19-21 februar 2016

I samarbeid med Classicnorway og Interfoto Norge

Kurset ledes av Thomas B. Eckhoff som har 30 års fartstid som profesjonell fotograf, og har stor spennvidde i kunnskap og erfaringer. Thomas skal hjelpe dere å bli enda bedre venn med kameraet, fjerne tekniske hindringer og få dere opp til neste nivå der dere kan nyte naturen, lete etter motiver - og ta bedre bilder.

Interfoto stiller med mange spennende godbiter for utprøving for kursdeltagere. De har også lovet å komme med gode tilbud på utstyr eksklusivt for deltagerne.

Påmelding og mer info: Klikk her

206 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page